dimarts, 19 de març del 2013

La Massana cómic 2013


 
Com cada any, els aficionats al “novè art” tenen una cita imprescindible al saló “La Massana còmic”, que obre les seves portes del 22 al 24 de març del 2013 a la Sala de la Closeta i al Museu del còmic de la plaça de les Fontetes, entre altres escenaris de la població.
La Massana Còmic 2013
El Saló ha preparat un programa ple de presentacions, novetats, exposicions d’originals i trobades amb autors consagrats i novells.
En primer lloc, cal destacar la presentació de la esperada nova “Història d’Andorra” de Jordi Planellas, professor del taller de còmic de la Massana. També comptarà amb la presencia de Miquel Bertran, amb motiu de la edició de la integral de l’entremaliatMarco Antonio.
Un altre dels plats forts del certamen és la presencia de Jordi Longarón, un dels pares de les històriques “Hazañas bélicas”, que presenta un recopilatori de les millors historietes de la col·lecció clàssica i les “Nuevas hazañas bélicas”, en les quals ha participat Enrique Ventura (Grouñidos en el desierto) i de les quals es podrà veure una exposició de pàgines de tots els exemplars i dues sèries originals.
Altres autors i obres presents al certamen seran: Esteban Maroto, autor de 5 por infinito i Espadas y brujas entre altres, que als EUA està considerat una estrella del gènere. David Rubín, i la seva premiada obra “El Héroe”. Kenny Ruiz, autor entre altres de la trilogia “El Cazador de Rayos”, “Barcelona” i  la sèrie “Dos Espadas” de clara estètica manga. Tot això i més a La Massana Còmic 2013...
Més informació a L’ARCA, tel. (+376) 736 900 i www.lamassanacomic.com